Autoruit vervangen

Uw autoruit snel en vakkundig vervangen

Als reparatie van uw voorruit met een hars-injectie niet meer mogelijk is, helpen we u graag met een volledige ruitvervanging, inclusief kalibratie van de veiligheidssystemen.

Ook de vervanging van een zijruit, achterruit of dakraam voeren wij vakkundig voor u uit. 

Niet helemaal zeker of uw voorruit vervangen moet worden? Tijdens het maken van de afspraak weet u binnen enkele minuten of wij uw voorruit nog kunnen repareren aan de hand van de informatie die u ons geeft over uw schade.

 

Wat kost het?

De kosten van een ruitvervanging zijn afhankelijk van hoe u verzekerd bent. Indien u verzekerd bent voor ruitschade, dan wordt een nieuwe autoruit meestal grotendeels vergoed. Mogelijk is er een eigen risico van toepassing als onderdeel van uw polisvoorwaarden. Als u een afspraak maakt, zoeken onze deskundige medewerkers voor u uit wat de eventuele kosten zijn.

Ook als uw verzekeraar niets vergoed zijn we u graag van dienst tegen een scherpe prijs.

 

Originele kwaliteit

Onze monteurs plaatsen enkel nieuwe ruiten van dezelfde kwaliteit als de originele ruit. Op basis van de gegevens die u doorgeeft, gaan wij in onze databases op zoek naar de ruit die oorspronkelijk in de auto geplaatst is. Wij monteren alleen glas dat is geproduceerd volgens de Europese veiligheids- en kwaliteitseisen en rechtstreeks van de leveranciers komt die ook de autofabrikanten bevoorraden.

 

Herkalibratie van rijhulpsystemen

Moderne auto’s hebben allerlei rijhulpsystemen; Advanced Driver Assistance Systems (ADAS). Denk aan parkeersensoren, achteruitrijcamera’s, sensoren voor de dode hoek. En ook een camera’s achter de voorruit voor bijvoorbeeld de rijstrookassistent en autonoom remmen. Na een voorruit vervanging kalibreren wij voor uw eigen veiligheid een ADAS-camera altijd opnieuw.

Na elke ruitvervanging ontvangt u een certificaat met 4 jaar BOVAG-garantie.