Sterreparatie

Ruitschade snel en vakkundig hersteld

Bij Oostendorp Autoschade geldt: eerst repareren. We proberen altijd eerst de voorruit te repareren in plaats van te vervangen door een nieuwe ruit, zodat u tijd en geld bespaart. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit. Bijvoorbeeld als de schade te groot is om te repareren of zich hinderlijk in het gezichtsveld bevindt.

 

Bespaar tijd en geld

Heeft u een sterretje in de voorruit en is dit niet groter dan een muntstuk van 2 euro? Laat dan uw autoruit door ons repareren en bespaar tijd en geld. Een sterretje in de voorruit stoort tijdens het rijden en als het sterretje een barst wordt is dat helemaal vervelend. Dan moet deze namelijk worden vervangen. Dat is duurder en kost meer tijd.

 

Maak gerust een afspraak

Voor reparatie kunt u bijna altijd direct geholpen worden op onze vestigingen. We vragen u hiervoor wel vooraf een afspraak te maken om ons te laten weten wanneer u komt. Onder het genot van een kop koffie kunt u gebruik maken van gratis wifi om bijvoorbeeld te werken of te ontspannen. 

 

Wat kost het?

Als u verzekerd bent tegen ruitschade is een sterreparatie meestal kosteloos. Als uw ruit vervangen moet worden betaalt u mogelijk een eigen risico. De hoogte van dit eigen risico is afhankelijk van uw verzekeringsvoorwaarden. Onze deskundige medewerkers kunnen u alles vertellen over de bijkomende kosten. 

 

Wist u dat….

…uw voorruit voor gemiddeld 30% bijdraagt aan de structurele sterkte van de auto? De passagiersairbag vertrouwt voor ondersteuning op de voorruit wanneer de airbag wordt geactiveerd. Wanneer een sterretje wordt gerepareerd, is uw voorruit net zo sterk als voor de schade.