Erkenningen

Oostendorp Autoschade is aangesloten bij schadeherstelketen ABS Autoherstel en bij Glasherstelketen Glasgarage. Daarnaast is zij aangesloten bij de branchevereniging BOVAG voor schadeherstel en bij FOCWA voor ruitschadeherstel door GlasGarage.

ABS Autoherstel Nederland

ABS Autoherstel is de grootste schadeherstelketen van Nederland. Met 92 bedrijven zijn zij gevestigd door heel Nederland, ook bij u in de buurt. De keten bestaat uit individuele ondernemers, waardoor flexibiliteit, innovatie en enthousiasme centraal staan. Echter eenheid van de keten vormt de basis.

GlasGarage Nederland

GlasGarage is in korte tijd uitgegroeid tot dé autoruitspecialist van Nederland. Met ruim honderd vestigingen door heel Nederland, is er altijd wel een GlasGarage in de buurt. Bij GlasGarage bent u verzekerd van een betrouwbare, snelle en kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Niet in de laatste plaats omdat we zijn aangesloten bij de FOCWA, een Nederlands keurmerk dat garant staat voor kwaliteit.

BOVAG

Met de zekerheid van een BOVAG-schadeherstelbedrijf ben je gegarandeerd van kwalitatief schadeherstel, waardoor je weer veilig de weg op kunt. Want: een BOVAG-aangesloten bedrijf staat voor vakmanschap, hanteert strenge normen en houdt toezicht op kennis van schadeherstel. Bovendien wordt een BOVAG-schadeherstelbedrijf altijd erkend door jouw verzekeraar en je krijgt bovendien vier jaar garantie op het schadeherstel.

FOCWA

Vereniging FOCWA Schadeherstel verzorgt de belangenbehartiging van de 1200 aangesloten auto- en truckschadeherstelbedrijven op tal van terreinen: economische- en sociaal-economische aangelegenheden, techniek en innovatie, scholing en opleiding, kwaliteits- milieu- en arbozorg, individuele bedrijfsadvisering en -begeleiding, communicatie etc.