Onze beloftes

Allerbeste service

Bij ons is het vanzelfsprekend dat we úw problemen oplossen: van papierwinkel tot de gerepareerde auto. Daarom komen we uw auto graag halen en/of brengen, regelen eventueel vervangend vervoer en u krijgt uw auto altijd netjes schoongemaakt terug.

Beste prijs garantie

Wij werken in onze all-in-one cabines bijzonder efficiënt en daardoor dus ook prijsgunstig. Heeft u elders een betere prijs met dezelfde kwaliteit? Dan repareren wij voor de betere prijs en krijgt u het verschil ook nog eens als extra korting op uw rekening.

One day repair

Afspraak is Afspraak! In onze “speciale all-in-one cabines” werken we extra snel. Voor kleine schades kan dat zelfs binnen 24 uur. Indien wij deze afspraak niet nakomen heeft u recht op een gratis poetsbeurt voor uw auto.

             

Levenslang garantie

Wij vinden dat de kwaliteit voorop moet staan. Vanuit onze BOVAG / Eurogarant waarborg geven we 4 jaar garantie. Omdat we altijd met de nieuwste technieken en gemotiveerde medewerkers werken doen wij er een schepje bovenop. Wij geven u levenslang garantie.

24 uur bereikbaar

Wij staan dag en nacht voor u klaar. Via ons eigen en gratis servicenummer 088-2420355 kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Wij denken, regelen en acteren naar de beste oplossing voor u om u weer zo snel mogelijk op weg te helpen.

Partner alle verzekeringen

Door onze 100 jaar ervaring kunnen we voor bijna alle verzekeringmaatschappijen werkzaamheden verrichten. Hierdoor zijn we in staat om samen met uw verzekering de schadeafwikkeling zodanig te regelen, zodat u er geen omkijken naar heeft.