Autoschade

Autoschade, al vervelend genoeg. Onze vestigingen staan 24/7 voor u klaar, helpen u graag bij het invullen van uw schadeformulier of bij het verhalen van de schade op de tegenpartij als u WA verzekerd bent en zelf de schade niet hebt veroorzaakt. Ook kleinere schades repareren wij eenvoudig met de nieuwste technieken. Hierdoor bespaart u kosten. Kortom wij bieden u services waar u niet om heen kunt. Oostendorp Autoschade repareert vertrouwd, vakkundig en snel.

Spotrepair

Heeft u weleens een kleine schade aan uw auto gehad tijdens het te nauw nemen van een bocht, door takken die krassen of wellicht een andere oorzaak? Met spotrepair wordt slechts een klein deel van de auto gespoten. Dit scheelt tijd en kosten!

Stel u heeft een beschadiging op de hoek van een bumper of plaatdeel. In zulke gevallen is het vaak mogelijk om alleen dat hoekje opnieuw te spuiten in plaats van het hele onderdeel. Spotrepair is dus de benaming voor het plaatselijke bijspuiten van kleine lakschades. Spotrepair maakt het in veel gevallen mogelijk schade aan bumpers, schermen en portieren te herstellen buiten de dure spuitcabine. Dat scheelt veel geld op de reparatie en de auto is altijd dezelfde dag klaar.

Uitdeuken zonder spuiten

Een deukje als gevolg van parkeer-, transport-, hagel- of andere autoschade is nu snel opgelost met uitdeuken zonder spuiten. Kleine deuken worden effectief verwijderd zonder dat er geplamuurd of gespoten hoeft te worden. Deze techniek is veel goedkoper dan spuiten en plamuren en bovendien wordt uw auto gerepareerd terwijl u wacht!

Bedrijfswagenherstel

Voor veel mensen is de bedrijfswagen onmisbaar bij de dagelijkse werkzaamheden. De meeste beroepen kunnen hun werk alleen uitvoeren als zij over hun bedrijfswagen beschikken.  Naast onze super snelle reparatietechniek 1dayrepair, waarbij de reparatie duur al heel kort is beschikken wij ook over passende vervangende bedrijfswagens. Zo bent en blijft u altijd mobiel.