De specialist in autoruitherstel!

Oostendorp Autoruitschade is dé specialist in autoruitherstel. We zijn aangesloten bij de landelijke keten ABS Autoruitherstel en dat geeft veel vertrouwen. We herstellen jouw ruitschade vakkundig en snel. En wij zijn niet de enige die achter onze kwaliteiten staan: ook de BOVAG geeft maar liefst 4 jaar garantie op ons werk.

Direct schade melden

Overal aan gedacht

Wij herstellen en vervangen iedere autoruit ongeacht het merk, model of bouwjaar van de auto: je bent altijd van harte welkom. We proberen altijd eerst een voorruit te repareren in plaats van te vervangen door een nieuwe ruit, waarmee je wellicht tijd en geld bespaart. Mocht de ruit toch worden vervangen, ben je gegarandeerd van originele kwaliteit volgens Europese veiligheids- en kwaliteitseisen. En maak je gebruik van ADAS-rijhulpsystemen, zorgen wij natuurlijk voor de juiste kalibratie.

Verzekerd van kwaliteit

Als je bent verzekerd tegen ruitschade is een sterreparatie meestal kosteloos. Als de ruit vervangen moet worden, betaalt u mogelijk wel een eigen risico. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van jouw persoonlijke verzekeringsvoorwaarden. Wel vertellen én adviseren we over eventuele bijkomende kosten.

Ruitenwissers voor scherp zicht!

Wist je dat je in vijf jaar tijd een ruitenwisser zo’n 1,5 miljoen keer voorbij ziet komen? Ruitenwissers zijn dus onmisbaar voor een prettige en veilige rit. Maar vaak ook een verwaarloosd onderdeel van een auto. Daarom kan je bij Oostendorp Autoruitschade terecht voor de best mogelijke ruitenwissers, die je veiligheid en comfort aanzienlijk verbeteren.
Wij adviseren je graag over de juiste ruitenwissers. Of het nu op je oude of nieuwe ruit is.

Veelgestelde vragen over autoschade

Ik heb schade en kan mijn auto niet missen?
Geen probleem want bij Oostendorp Autoschade bieden wij u mobiliteitsgarantie! Hierdoor kunt u altijd rekenen op passend vervangend vervoer.
Hoe meld ik autoschade?
U meldt altijd uw autoschade eerst bij uw verzekeraar of leasemaatschappij. Daarna meldt u de autoschade online bij Oostendorp Autoschade. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij een van onze vestigingen in Den Bosch, Oss, Nijmegen en Uden of u kunt telefonisch contact opnemen met ons.
Hoe moet ik mijn schade verhalen?
Dit hangt af van uw verzekering en de schuldvraag bij het ongeluk. U kunt ook uw specifieke situatie aan ons uitleggen, de medewerkers van Oostendorp Autoschade helpen u graag.
Mijn auto is total loss, wat betekent dit?
De auto is onherstelbaar beschadigd. Dit wordt ‘technisch total loss’ genoemd. De herstelkosten bedragen meer dan de waarde van het voertuig: dit heet ‘economisch total loss.
Wat kan het Waarborgfonds Motorverkeer voor mij betekenen?
Het Waarborgfonds Motorverkeer keert schade uit aan motorvoertuigen als deze veroorzaakt is door een ander, onbekend motorvoertuig. Om voor een uitkering in aanmerking te komen, gelden enkele voorwaarden: U moet altijd aangifte doen bij de politie. Het moet onomstotelijk vaststaan dat de schade aan uw auto door een ander motorvoertuig is veroorzaakt. U moet getuigenverklaringen kunnen overleggen.
Zit er garantie op de gerepareerde schade?
Oostendorp Autoschade biedt u het FOCWA-garantiebewijs waarmee u verzekerd bent van 4 jaar garantie op de herstelde schade. Daarnaast wordt de eventuele fabrieksgarantie volledig overgenomen. Op lak heeft u zelfs 6 jaar garantie.
Mijn auto is gerepareerd. Kan deze meteen door de wasstraat?
Wij leveren uw auto altijd gewassen af. Daarna kunt u het beste minimaal 2 tot 3 dagen wachten voordat u uw auto wast in een wasstraat.

Maak een afspraak, wij helpen je

Wil je de schade aan jouw auto in kaart te brengen? Wil je hoogstpersoonlijk worden geadviseerd over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak. Dat kan eenvoudig en snel gewoon online. Maak je afspraak hier of bel eerst als je een vraag hebt.