Deukje? Snel opgelost!

Een deukje als gevolg van een onvoorzichtige parkeeractie of door bijvoorbeeld een fikse hagelbui? Wij zijn er voor je.
Kleine deuken worden indien mogelijk snel en effectief verwijderd middels uitdeuken zonder spuiten. Dat is een stuk voordeliger dan wanneer je de auto moet laten plamuren of spuiten. Bovendien wordt je auto gerepareerd terwijl je wacht!

Intake inplannen

Het proces

Stap 1 - Schade-intake

Eerst is het belangrijk dat we de schade goed bekijken. Dat doen we tijdens een schade-intake. We nemen de schade op en bekijken de mogelijkheden, onder andere die van een snel herstel. Die opties leggen we aan jou voor. Zo weet je precies wat er moet gebeuren en wat je keuzes zijn.

Stap 2 - Deuk of deuken wegwerken

Afhankelijk van de gekozen optie, maken we een afspraak; de eerste mogelijkheid is voor jou. Tijdens de herstelwerkzaamheden werken we de schade zorgvuldig weg zodat je er niets meer van ziet. Kan (en wil) je er niet op wachten? Gebruik dan één van onze handige (en vaak gratis) mobiliteitsdiensten, zoals een (elektrische) leenfiets.

Stap 3 - Klaar

Zodra je auto klaar is, laten we je het weten. De rekening dienen wij veelal in bij je verzekeringsmaatschappij. Je hoeft hier dus vaak dus niets meer mee te doen.

Afspraak maken?

Dat kan eenvoudig en snel gewoon online. Maak je afspraak hier of bel eerst als je een vraag hebt.