Lakschade herstellen

Net als bumperschade is lakschade aan je auto snel opgelopen. En dat is vervelend maar niet meer dan dat. Want bij ons is je auto in goede handen.

Neem contact op

Herstellen van lakschade

Eerst is het belangrijk dat we de schade goed beoordelen. Dat doen we tijdens een schade-intake. We nemen de schade op en bekijken de mogelijkheden voor optimaal herstel.  Lakschade aan een auto kan op verschillende manieren worden hersteld, natuurlijk afhankelijk van de ernst van de schade.

  • Lakschade herstellen met een touch-up-pen: Voor kleine krasjes of deuken, kan een touch-up-pen worden gebruikt om de lak op te vullen en de kleur te matchen met de rest van het voertuig.
  • Uitdeuken zonder spuiten: Voor kleinere deuken, kan het uitdeuken zonder spuiten worden gebruikt om de lak te herstellen zonder de noodzaak om te spuiten.
  • Spuiten voor het herstel van lakschade: Voor meer ingrijpende schade, zoals diepe krassen of grote deuken, zal de auto waarschijnlijk opnieuw moeten worden gespoten om de lakschade te herstellen. Dit vereist het verwijderen van de oude lak en het aanbrengen van nieuwe lak, en het matchen van de kleur met de rest van het voertuig.

Deze opties (en meer) leggen we aan jou voor. Zo weet je precies wat er moet gebeuren en wat je keuzes zijn. Want samen komen we tot het beste resultaat.

Afspraak maken?

Dat kan eenvoudig en snel gewoon online. Maak je afspraak hier of bel eerst als je een vraag hebt.