Velgen repareren: voor comfort én veiligheid

Velgen lopen schade op door bijvoorbeeld oneffenheden in de weg, objecten die tegen de banden en velgen slaan of door slecht weer. Of de bekende stoeprand, natuurlijk. En ondanks dat de velgen van een auto belangrijk zijn voor het uiterlijk van de auto, spelen ze een ontzettend belangrijke rol in de veiligheid van de bestuurder.

Intake inplannen

Velgen repareren

Er zijn verschillende manieren waarop we de velgen van jouw auto in goede conditie brengen en houden.

  • Uitbalanceren en uitlijnen: Als de banden of velgen niet meer in evenwicht zijn, kan dit leiden tot trillen of schudden tijdens het rijden. Uitbalanceren of uitlijnen kan dit corrigeren en de levensduur van de banden verlengen.
  • Vervangen van banden: Banden zijn een van de belangrijkste onderdelen van een auto om goed en veilig te kunnen rijden. Zodra banden slijtage tonen, vervangen we deze daarom altijd.
  • Vervangen van velgen: Als de velgen beschadigd zijn, of niet meer in goede staat zijn, moeten ze worden vervangen. Ook dat regelen we.

Afspraak maken?

Het is belangrijk om op tijd te handelen als er schade is aan banden en velgen, omdat dit dus niet alleen de prestaties en het uiterlijk van de auto beïnvloedt, maar ook de veiligheid op de weg.
Wil je een afspraak maken? Geen probleem. Dat doe je eenvoudig en snel online, via deze pagina. Kom je er niet uit of heb je eerst een andere vraag? Bel ons dan even, dan helpen we je op weg.