Sterretje opgelopen?

We hebben een regel, namelijk: eerst repareren, dan pas vervangen. Als dat echt niet anders kan, natuurlijk. En dat geldt ook voor een sterretje in je autoruit. We proberen altijd eerst de voorruit te repareren in plaats van te vervangen door een nieuwe ruit. Daarmee bespaar jij zowel tijd en geld. Pas als het écht niet anders kan, vervangen we je autoruit. Bijvoorbeeld als de het sterretje te groot is om te repareren of wanneer het sterretje je het zicht op de weg ontneemt.

Neem contact op

Wanneer autoruit repareren?

Is het sterretje in de voorruit niet groter dan een muntstuk van 2 euro? Dan kunnen we jouw autoruit gewoon repareren. Maar wees er wel snel bij want een sterretje wordt al snel een barst en dan moeten we de ruit wel vervangen.

Altijd snel op weg

We helpen je altijd snel op weg. De ene keer met passend advies of een reparatie- of herstelafspraak. En ook in het geval van een sterreparatie kan je bijna altijd direct geholpen worden in één van onze vestigingen. Laat wel even weten wanneer je komt, dan houden we er rekening mee.

Wat kost een sterreparatie?

Als je verzekerd bent tegen ruitschade is een sterreparatie meestal kosteloos. Maar let op: als de ruit vervangen moet worden, betaal je waarschijnlijk wel een eigen risico. De hoogte van dit eigen risico is afhankelijk van jouw verzekeringsvoorwaarden.

Wist je trouwens dat….

…jouw voorruit voor gemiddeld 30% bijdraagt aan de structurele sterkte van je auto? Neem de passagiersairbag, die vertrouwt voor ondersteuning op de voorruit wanneer de airbag wordt geactiveerd.

Maak een afspraak, wij helpen je

Wil je een afspraak maken voor een sterreparatie? Dat kan eenvoudig en snel gewoon online. Maak je afspraak hier of bel eerst als je een vraag hebt.