Bumperschade herstellen is voor specialisten

De bumper van je auto raakt snel beschadigd. (kleine) deuken, krassen of andere soorten van schade kunnen de structuur van de bumper aantasten. Daarnaast kan bumperschade leiden tot meer ernstige problemen, zoals verstoring van de veiligheidssystemen. Daarom is vereist herstellen van bumperschade werk voor echte specialisten. Specialisten zoals wij.

Intake inplannen

Stap 1 - Schade-intake

Eerst is het belangrijk dat we de schade goed bekijken. Dat doen we tijdens een schade-intake. We nemen de schade op en bekijken de mogelijkheden, onder andere die van een snel herstel. Die opties leggen we aan jou voor. Zo weet je precies wat er moet gebeuren en wat je keuzes zijn.

Stap 2 - Bumper vervangen of vervormen

Afhankelijk van de gekozen optie, maken we een afspraak; de eerste mogelijkheid is voor jou. Tijdens de werkzaamheden zorgen we ervoor dat de bumper (en alle eventuele veiligheidssystemen) wordt hersteld en sensoren opgepoetst en teruggeplaatst worden. Kan (en wil) je er niet op wachten? Gebruik dan één van onze handige (en vaak gratis) mobiliteitsdiensten, zoals een (elektrische) leenfiets.

Stap 3 - Klaar

Zodra je auto klaar is, laten we je het weten. De rekening kan je in veel gevallen indienen bij je verzekeringsmaatschappij. Daarover kunnen we je informeren en adviseren, als dat nodig is.

Afspraak maken?

Dat kan eenvoudig en snel gewoon online. Maak je afspraak hier of bel eerst als je een vraag hebt.