Krassen op je auto?

Takken, sleutels of winkelwagens kunnen zomaar de oorzaak zijn geweest voor krassen op je auto. Krassen zijn een veelvoorkomend probleem en kunnen variëren van oppervlakkige tot diepe krassen die de lak hebben beschadigd. Je auto rijdt er technisch niet minder door, maar je wil er wel zo snel mogelijk van af. En dat begrijpen we. Hier lees je wat je dan het beste kan doen.

Neem contact op

Het proces

Stap 1 - Schade-intake

Eerst is het belangrijk dat we de schade goed beoordelen. Dat doen we tijdens een schade-intake. We nemen de schade op en bekijken de mogelijkheden voor optimaal herstel. Eventuele opties leggen we aan jou voor. Zo weet je precies wat er moet gebeuren en wat je keuzes zijn. 

Stap 2 - Krassen wegwerken

Afhankelijk van de gekozen optie, maken we een afspraak; de eerste mogelijkheid is voor jou. Tijdens de herstelwerkzaamheden werken we de krassen zorgvuldig weg zodat je er niets meer van ziet. Bij oppervlakkige krassen is poetsen en polijsten wellicht voldoende. Bij diepere krassen is de beschadiging herstellen en spuiten noodzakelijk. Gebruik één van onze handige mobiliteitsdiensten, zoals een (elektrische) leenfiets of leenauto zolang je auto bij ons is. 

Stap 3 - Klaar

Zodra je auto klaar is, laten we je het weten. En ben je verzekerd of is het een lease auto, dan handelen het verder voor je af. Maar daarover hadden we je uiteraard al geïnformeerd bij stap 1.

Afspraak maken?

Dat kan eenvoudig en snel gewoon online. Maak je afspraak hier of bel eerst als je een vraag hebt.